sicknoze #1 Napisano 29 października 2006 witam! na wstepie zaznaczam ze jestem amatorem i za bardzo sie nie znam ale mam zamiar kupic sobie jakies kino domowe, upatrzylem sobie amplituner Denon AVR - 1707. Co moglibyscie powiedziec mi na jego temat i jakie glosniki do niego dobrac? z gory dziekuje Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sicknoze #2 Napisano 29 października 2006 dodam ze slucham muzyki elektronicznej Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stanisława #3 Napisano 11 lutego 2007 Wiele ciekawych informacji znajdziesz tutaj http://www.google.pl/search?hl=pl&q=Denon+...ogle&lr=lang_pl Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
romcost #4 Napisano 11 lutego 2007 Ja mam Denona AVR 1306 + Rubicony RT26 bez subofora, jest to moje pierwsze KD i przy pokoju 4,2*3,8 jestem zadowolony, ale tak jak napisaji w instrukcji amplitunera nie mając subofora musiałem nieco podkręcić więcej basów ... Słucham metalu, czasem rocka i muzyka jak na moje ucho brzmi ładnie, czysto, nie narzucają się wysokie tony (niskich było trochę mało więc podkręciłem), muzyka wydaje się przejrzysta i wyrafinowana ... Porównując zestaw z Yamahą + Tanoye, wydaje mi się, że zestaw Denon + Rubikony gra delikatniej i bardziej wyraziście... Ale zanim kupisz cokolwiek najlepiej wybierz się jednak do sklepu na odsłuch ze swoją ulubioną płytą, są to nie małe pieniądze a każdy ma inne upodobania i czegoś innego oczekuje od zestawu ... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach