kamil84 Napisano 24 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2009 (edytowany) witam!chciale spytac posiadaczy onkyo tx-sr607 do czego slozy tryb Powered Zone2...wiem ze instrukcja jest ale nic nie rozumiem o co chodzi i jak z tego skozystac.Mam tylko 5 glosnikow.pozdrawiam Edytowano 25 grudnia 2009 przez muzyczny_gość zmieniłem nazwe 'Tytuł tematu' Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 25 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2009 Najprawdopodobniej jest to obsługa Multiroom (zasilanie sekcji 2 - jako multiroom) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil84 Napisano 25 grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 25 grudnia 2009 a jak mam z tej funkcji skozystac?? jak naciskam ten guzik to nic sie nie dzieje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 25 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2009 To oobługa drugiej strefy - na jej potrzeby są potrzebne inne głośniki w drugim pomieszczeniu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil84 Napisano 6 stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 stycznia 2010 witaminteresuje mnie jakies info na temat takiego ustawienia jak "surr sens m" . jak to wlancze to z 5ciu glosnikow graja tyko te przednie bez tylnych..co to za funkcja?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts