ifaaaa Napisano 25 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2009 Witam, od jakiegoś czasu poszukuje sprzętu stereo, niestety nie zabardzo dobrze czuje się na rynku tego sprzętu. Zastanawiam się defakto nad dwoma wieżami:1. Sony CMT-HX70BTR 2. Denon RCD-M37ewentualnie Yamaha Pianocraft E730 (nie zależy mi aż tak bardzo na systemie DVD wiec tą w ostateczności). Chciałabym się zapytac czy pomiędzy denonem a sony jest duża różnica w jakości dźwięku, bo że w cenie to wiem (ok 400 zł), przy czym jestem w stanie kupic droższego Denona jeżeli jest on dużo lepszy Zależy mi róznież na tym aby napęd CD był cichy.Wieża jest potrzebna mi do pokoju ok 20 m2, muzyka jakiej słucham to R&B, Soul czy poezja śpiewana. Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedek Napisano 26 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2009 Witam! Jaka jest różnica to Ci nie powiem bo nie odsłuchiwałem nic na wybranej przez Ciebie wieży sony, ale kupiłem nie dawno Denona i jest na prawdę dobry. Wybierając pomiędzy Twoimi sprzętami brał bym wiadomo denona bo już go wybrałem (w ciemno bez odsłuchu).Na forum doradzane małe zestawy stereo (to co wyczytałem w archiwum forum) to:1 yamaha pianocraft2 denon3 onkyo W takiej kolejności jeżeli o jakość dźwięku chodzi.O sony prawie nie wspomniano nawet w dziale testy na tej stronie nie było tej wieżyczki sony.Decyzja należy do Ciebie! Pozdrawiam! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ifaaaa Napisano 27 grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 grudnia 2009 Dziękuje za odpowiedź zdecydowałam się na Denona i właśnie odkrywam wszystkie jego funkcje. Jak na ten moment jestem zachwycona Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts