firecheep Napisano 28 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2009 Chciałbym sobie kupic sprzet stereo do swojego pokoju (3m,4m). Słucham przede wszystkim rocka ale tez innych rodzajów. Mam kwotę 2 tys. na amplituner i kolumny podłogowe . Co powiecie na połączenie yamaha rx- 397 i Wharfedale DIAMOND 10.3 ?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil92 Napisano 28 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2009 Ja radziłbym ci coś takiego denon pma 700 i jamo s718 wyjdzie gdzieś z 2200 zł ale warto jamo lepiej zagrają niż diamondy napewno mocniej głośniej i bas będzie lepszy mam wafle 9,5 i one basem niezbyt szaleją szczerze mówiąc wpadłem z tymi waflami bo niby z denonem się to zgrywa no ale w nich brakuje mi basu a jak chcesz wafle to 9,3 bo można je złapać za 1000 parę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 28 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2009 Jamo s718 do muzyki na 12m2 ? Zdecydowanie NIE polecam , za duże . Poza tym moim zdaniem s606 czy s718 do muzyki się nie nadawają . Słuchałem tego czegoś i jak dla mnie zdecydowanie nie. Do takiego metrażu monitory , MA BR 1 czy BR@ , AE Neo 1 , Missiony. M Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firecheep Napisano 29 grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 29 grudnia 2009 Co powiecie o yamaha rx- 397 i kolumny Dali Concept 2 lub Wharfedale DIAMOND 9.2 ?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firecheep Napisano 30 grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 grudnia 2009 Sprawdzi sie połączenie yamaha rx497 z kolumnami Dali concept 2 ?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil92 Napisano 31 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2009 Musisz sobie tego zestawu posłuchać bo to nie my kupujemy tylko ty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts