firecheep #1 Napisano 28 grudnia 2009 Chciałbym sobie kupic sprzet stereo do swojego pokoju (3m,4m). Słucham przede wszystkim rocka ale tez innych rodzajów. Mam kwotę 2 tys. na amplituner i kolumny podłogowe . Co powiecie na połączenie yamaha rx- 397 i Wharfedale DIAMOND 10.3 ?? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil92 #2 Napisano 28 grudnia 2009 Ja radziłbym ci coś takiego denon pma 700 i jamo s718 wyjdzie gdzieś z 2200 zł ale warto jamo lepiej zagrają niż diamondy napewno mocniej głośniej i bas będzie lepszy mam wafle 9,5 i one basem niezbyt szaleją szczerze mówiąc wpadłem z tymi waflami bo niby z denonem się to zgrywa no ale w nich brakuje mi basu a jak chcesz wafle to 9,3 bo można je złapać za 1000 parę. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mkk #3 Napisano 28 grudnia 2009 Jamo s718 do muzyki na 12m2 ? Zdecydowanie NIE polecam , za duże . Poza tym moim zdaniem s606 czy s718 do muzyki się nie nadawają . Słuchałem tego czegoś i jak dla mnie zdecydowanie nie. Do takiego metrażu monitory , MA BR 1 czy BR@ , AE Neo 1 , Missiony. M Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firecheep #4 Napisano 29 grudnia 2009 Co powiecie o yamaha rx- 397 i kolumny Dali Concept 2 lub Wharfedale DIAMOND 9.2 ?? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firecheep #5 Napisano 30 grudnia 2009 Sprawdzi sie połączenie yamaha rx497 z kolumnami Dali concept 2 ?? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil92 #6 Napisano 31 grudnia 2009 Musisz sobie tego zestawu posłuchać bo to nie my kupujemy tylko ty. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach