Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam! Chciałem się pochwalić a zarazem poradzić, Otóż kupiłem HK 3390 i Tonsile Maestro II 180. Zestawienie to uważam za bardzo udane. Można czerpać ogromną frajdę z słuchania muzyki (wreszcie...) Mieszkam w Piotrkowie Tryb. i ogólnie w moim mieście nie ma większego problemu z odbiorem fal radiowych... Ale nie w moim domu. Nie wiedzieć czemu gdy miałem Pianocrafta bez problemu łapałem Eske, Planete, Złote przeboje wszystko w stereo na kawałku druta... Teraz na Harmanie mam RMF ZET i lokalną stacje. Troszkę mnie to irytowało i kupiłem wewnętrzną antenę Telmoru (zachwalaną na różnych forach) ze wzmacniaczem. Coż... wyrzucone pieniądze. Nic to nie pomogło nadal mam wyżej wspomniane 3 stacje... Troszkę to frustrujące bo bazarowa wieża za 150 zł odbiera na kawałku przewodu dokładnie tak samo... I właśnie chciałbym odbierać chociaż te stacje które jeszcze do niedawna na Pianocrafcie mogłem, w związku z tym co mam zrobić???Mogę kupić antenę zewnętrzną i przymocować ja do balkonu, ale nie wiem jaki model i czy to cos da??? Proszę o pomoc w tej sprawie.
Napisano
Witam

Antena zewnętrzna powinna pomóc.Kup sobie antene bezkierunkową.To jest taka podwójna obręcz.

Koszt ok. 30 zł.Pamiętaj również o kablu antenowym i odpowiednim wtyku.

Pozdrawiam