Onkyo576 Napisano 16 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2010 Witam wszystkich.Mam zestaw kina domowego Onkyo 576 i kolumny 5.1 Jamo 606. W kinie domowym wszystko gra w porzadku. Natomiast gdy slucham muzyki stereo z DVD, pendriva lub TV subwoofer nie gra. Opcja SUBWOOFER-YES jest wlaczona. Kabel mam fabryczny po 1 wtyku na koncach. W subie sa 2 wyjscia LEFT i RIGHT - w instrukcji napisane zeby wpiac do LEFT.Macie pomysl co jest nie tak? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 16 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2010 1. W jakim trybie słuchasz muzyki??? Jeśli w PURE AUDIO to nigdy subwoofer ci nie zagra, bo to jest tryb tylko 2.0, jeśli używasz STEREO to patrz punkt "2".2. Przestaw sobie w ustawieniach kolumny FRONT z LARGE/FULL BAND/FULL RANGE na SMALL. Jeśli nie pomoże to sam nie wiem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts