Kacper91 Napisano 19 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2010 Witam chcę kupić kolumny stereo do około 1000 zł w przyszłości zamierzam rozbudować zestaw do 5.1 ogólnie słucham muzyki trance, house i ich odmiany zalerzy mi na dobrym walnięciu basu ale żeby można było też słyszeć czysto brakedown w piosenkach. Mam na oku 4 pary głośników-JAMO S 718-QUADRAL QUINTAS 500-MAGNAT MONITOR SUPREME 1000- TONSIL Fenix 2 Prosiłbym o pomoc w wybraniu jeżeli macie jakąś inną alternatywe to z góry dziekuje tylko proszę w odpowiedziach o napisanie konkretów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nocny_łowca Napisano 20 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2010 Cytat Witam chcę kupić kolumny stereo do około 1000 zł w przyszłości zamierzam rozbudować zestaw do 5.1 ogólnie słucham muzyki trance, house i ich odmiany zalerzy mi na dobrym walnięciu basu ale żeby można było też słyszeć czysto brakedown w piosenkach. Mam na oku 4 pary głośników-JAMO S 718-QUADRAL QUINTAS 500-MAGNAT MONITOR SUPREME 1000- TONSIL Fenix 2 Prosiłbym o pomoc w wybraniu jeżeli macie jakąś inną alternatywe to z góry dziekuje tylko proszę w odpowiedziach o napisanie konkretów Ja zakupiłem sobie zestaw 5.1 i z przodu mam Magnaty suprime 2000 a z tyłu 1000 sub + center kolumienki sprawują się super jak za taką cenę jak dla mnie w zupełności wystarczy 2000 mają mocny bass i są selektywnepolecam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts