Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam chcę kupić kolumny stereo do około 1000 zł w przyszłości zamierzam rozbudować zestaw do 5.1 ogólnie słucham muzyki trance, house i ich odmiany zalerzy mi na dobrym walnięciu basu ale żeby można było też słyszeć czysto brakedown w piosenkach. Mam na oku 4 pary głośników

-JAMO S 718
-QUADRAL QUINTAS 500
-MAGNAT MONITOR SUPREME 1000
- TONSIL Fenix 2

Prosiłbym o pomoc w wybraniu jeżeli macie jakąś inną alternatywe to z góry dziekuje tylko proszę w odpowiedziach o napisanie konkretów
Gość nocny_łowca
Napisano
Cytat

Witam chcę kupić kolumny stereo do około 1000 zł w przyszłości zamierzam rozbudować zestaw do 5.1 ogólnie słucham muzyki trance, house i ich odmiany zalerzy mi na dobrym walnięciu basu ale żeby można było też słyszeć czysto brakedown w piosenkach. Mam na oku 4 pary głośników

-JAMO S 718
-QUADRAL QUINTAS 500
-MAGNAT MONITOR SUPREME 1000
- TONSIL Fenix 2

Prosiłbym o pomoc w wybraniu jeżeli macie jakąś inną alternatywe to z góry dziekuje tylko proszę w odpowiedziach o napisanie konkretów

Ja zakupiłem sobie zestaw 5.1 i z przodu mam Magnaty suprime 2000 a z tyłu 1000 sub + center kolumienki sprawują się super jak za taką cenę jak dla mnie w zupełności wystarczy 2000 mają mocny bass i są selektywne

polecam