Kolo_Manilo Napisano 31 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2010 Tworze sobie przy kompie zestaw, na którym znośnie oglądałoby się filmy, a z braku funduszy na jakiś niezły i nieplastikowy zestaw 5.1 składam 4.0 lub 2.1. I właśnie nie mogę się zdecydować z racji, że na audio narazie średno się znam. Lepiej zainwestować w drugą parę kolumn, czy w subwoofer? Przydały by mi się jakiekolwiek sugestie Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 1 lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 lutego 2010 Napisz ile chcesz przeznaczyć na ten zestawik i co chcesz w sumie kupić (głośniki czy głośniki+kartę dźwiękową). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolo_Manilo Napisano 1 lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 lutego 2010 na zestaw do 600zł , kartę dźwiękową mam niezłą całkiem, więc jej nie kupuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 1 lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 lutego 2010 Ani 4.0, ani 2.1 to nie jest dobry pomysł. Lepszą jakosć da ci 2.0 (wcale basu nie będzie mało), a lepszą przestrzeń 5.1. Są dwa typy w tym budżecie Microlab SOLO 7C, albo Genius SW-HF5.1 6000. Niezależnie co wybierzesz starczy ci jeszcze kasy na niezły kabelek i będzie grało na pewno całkiem, całkiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts