irlandczyk007 Napisano 31 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2010 Czesc.Zastanawiam sie nad doborem wzmacniacza ewentualnie amplitunera stero pod moje kolumny mission m35iJak narazie biore pod uwage wzmacniacze denona pma-700, denona pma-700 oraz amplitunery stereo harman kardon 3490 oraz denon dra-700.Słucham ogolnie muzyki techno,house,pop,(ogólnie wszystko oprucz muz powaznej.Dotychczasowy moj amlituner panasonic sh-100 niestety gra z tymi kolumnami fatalnie.Bas buczy a srodka wogule nie slychac.Pojoj ktory mam to okolo 25m2.Mieszkam w irladni i niemam mozliwosci odsłuchu.Całkowicie biorę pod uwagę wasze sugestie.ps.Cena to max 400 euro z wysylka wiec okolo 1600zldziekuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wpjtek76 Napisano 31 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2010 Czesc. W Irlandii nie ma salonow audio? Napewno chociaz czesc z tych wzmacniaczy dasz rade odsluchac:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk007 Napisano 31 stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 31 stycznia 2010 Co sadzicie o denonie pma1055r. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 1 lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 lutego 2010 Najlepiej poszukaj na Wyspach jakiejś okazji na "CLEARENCE'sie". Rynek audio w WB jest dużo przyjaźniejszy niż ten nasz polski i nawet ogólnie europejski. Spadki cen o 50, a nawet 70% to nic specjalnego, a u nas jak coś takiego jest to się wszyscy rzucają Przykłady: Marantz PM6002ROTEL RA-05 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk007 Napisano 1 lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 lutego 2010 Ja juz jestem zdecydowany.Chyba harman kardon 980 + cd hk 980.No i co powiecie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wpjtek76 Napisano 1 lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 lutego 2010 Pacio chyba wszedzie jest o wiele lepiej niz w Polsce jezel chodzi o promocje. Ja w Norwegii z samych promocji zaoszczedzilem na sprzecie a/v ok 12500zl w przeliczeniu. W polsce nie wiem czy urwal bym 2000zl.Irlandczyk-brzmi sensownie:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 1 lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 lutego 2010 Wiem, że wszędzie jest lepiej, ale Wyspy to jakby zupełnie inna kraina (pomijam USA ), gdzie końcówka kinowa ARCAM P1000 w PL kosztuje 9000zł, a w UK można dostać "ex-display" za 3500zł z przesyłką do PL Ja osobiscie w PL zaoszczędziłem jakies 40%, ale to już trochę znajomi i trochę szczęsci - normalnie jest trudno.Harman brzmi ok, jak pisał Wpjtek76, ale radzę rozejrzeć się w CLEARENCE. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk007 Napisano 2 lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 lutego 2010 Wiec i ja odpowiem hk980 i cd do tego wyjda mnie 640 funtów.Wiec brzmi sensownie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azarath Napisano 2 lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 lutego 2010 Witam,mam podobny dylemat co autor topiku. Nie chce smiecic na forum, wiec sie podepne. Mam nadzieje, ze autor sie nie obrazi. :> Szukam wzmaka rowniez do missionow, ale modelu m34i. Obecnie gra to z CA 540v2 + cd CA 340. Brakuje mi dynamiki w tym zestawie i troche miesa na dole pasma. Slucham duzo metalu, rocka ale takze klasyky, troche jazzu wiec przydalaby sie pewna uniwersalnosc jednak. Pokoj 18m. Oczywiscie bede staral sie wypozyczyc do odsluchu, ale nie wiem nawet w jakim kierunku isc. Budzet 3k. Myslalem o denonie 1500AE, Nad C355BEE i Rotelu Ra-06. Jakies rady czy dobrze kombinuje? Wymiana wzmaka wycisnie cos z tych missionkow czy moze zmienic kolumny jendak? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk007 Napisano 2 lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 lutego 2010 Ciekawe jest to ze znalazlem uzywke denon 1055.Teraz juz wybor miedzy 10055 a hk980.wiec?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts