geforce86 #1 Napisano 1 lutego 2010 Witam wszystkich serdecznie , mam lekki zgryz szukam blu playera ( konsola wyzionela ducha ) Mam juz swoj typ ale tak zanim sie na niego zdecyduje ( nie powiem jaki mi chodzi po glowie abyscie sie nie sugerowali ) chcialem sprawdzic czy ktos nie znalazl czegos moze nie lepszego ale oferujacego wiecej czy tez poprostu taniej . Przede wszsytkim ma miec wifi , usb , pelen upscling dvd do 1080p , i obslugiwac bd live , ( moze miec dysk twardy i opcje zmieniania softu ale to juz traktuje jako dodatek niz wyznacznik . ) cenna no wlasnie niby nie gra roli ale fortuny nie chce wydac . dzieki wielkie za kazda pomoc ps drogi moderatorze tylko nie wysylaj mnie do kolumny test blu ray ( juz widzialem ) Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geforce86 #2 Napisano 3 lutego 2010 do arturmkmam dalej zgryz pomiedzy dwoma , troche blefowalem z tym ze mam juz swoj typ majac nadzieje ze ktos mi pomoze rozstrzygnac spor jeden to sony bd 760 a drugi to pioneer lx52 , teraz tylko jeden ma wifi i podobno bardzo dobrze brzmi z cd ale nie ma divx , a drugi podobno srednio brzmi z cd i nie ma wifi , i teraz tylko ktory wybrac . Ale wybor padnie napewno na jeden z tych dwoch . Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arturmk #3 Napisano 3 lutego 2010 Mam wrażenie, że ciutek poplątałeś, wifi ma sony a z cd zapewne lepiej zagra Pioneer.... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach