matys420 Napisano 1 lutego 2010 Napisano 1 lutego 2010 Witam Mam do was pytanie odnośnie głośników.Mam zamiar kupić jakieś dobre 5.1 do komputera tak do około 500zł. Rozglądałem się za głośnikami firmy Genius w modelach 4000, 5000, 5005 i szczerze powiedziawszy sam nie wiem jakie mam wziąć . Aktualnie posiadam Logitech x-530 ale z uwagi na to ze przeprowadziłem się do mieszkania z bardzo dużym pokojem te Logitech są za słabe.Poradźcie mi jakie Genius mam wziąć, chyba że macie jakieś lepsze pomysły to będę wdzięczny. Ps.Głośniki będą służyć mi do słuchania muzyki i do filmów. Odpisz, cytując
pacio94 Napisano 2 lutego 2010 Napisano 2 lutego 2010 Jesli pokój ma więcej niż 20m2 to nie patrz na żadne inne jak Geniusy SW-HF5.1 6000. One mają większy głosnik basowy i dużo ławtiej będzie im wypełnić dźwiękiem duże pomieszczenie (cudów nie ma subki z mniejszych setów z membranami >17cm nie mają szans w dużym pomieszczeniu). Odpisz, cytując
Recommended Posts