Kafar Napisano 3 lutego 2010 Napisano 3 lutego 2010 Witam. Planuję zakup słuchawek stereo w cenie max 200zł (chociaż najlepiej jakby było do 150zł), głównie do grania w gry. Najbardziej zależy mi na dobrym dźwięku przestrzennym oraz wygodzie. Słuchawki mam zamiar podłączać do wyjścia minijack 3,5mm w tv, a gry odpalać z Xbox'a, jeśli to ma jakieś znaczenie. Mam na oku modele: Pioneer SE-M290 lub M390, Sennheiser HD205, Creative Fatal1ty HS-980 MKII. Które z tych słuchawek będą wg Was najlepsze? Możecie również polecić inne modele. Odpisz, cytując
pacio94 Napisano 3 lutego 2010 Napisano 3 lutego 2010 Myslę, że Sennheisery będą dobre. W tej cenie to jedna z najlepszych możliwosci. Są jeszcze trochę droższe CREATIVE'y Aurvana LIVE!, które spokojnie konkurują ze słuchawkami nawet za 500zł, ale skoro mówisz, że 200zł i nie więcej to raczej ich nie kupisz. Odpisz, cytując
Wpjtek76 Napisano 3 lutego 2010 Napisano 3 lutego 2010 a gybys wyskrobal jednak wiecej to za 300zl mozesz miec Sennki HD555 z 3 metrowym kablem co przy grze przed tv z padem w reku ma niebagatelne znaczenie, sluchaweczki maja fajny przestrzenny i detaliczny dziwek, sa super wygodne i swietnie nadaja sie tez do sluchania muzyki:)A z tanszych to HD205 do grania sie nadaja:) Odpisz, cytując
Recommended Posts