Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
Diablo_xD

Problem ze słuchawkami "Motorola HT820"

Recommended Posts

Witam,

Mój problem wygląda tak:
3 dni temu zakupiłem słuchawki "Motorola HT820" (osobiście je polecam)!
Robię wszystko tak jak jest napisane w instrukcji, najpierw słuchawki skojarzyłem z PC.
Moje BT wykrywa bezproblemowo ten zestaw słuchawkowy...
Gdy włączam zaawansowana usługa audio BT to dźwięk jest piękny, tyle, że gdy przej jakiś czas nie leci żaden dźwięk to słuchawki tak jak by wyłączały się z trybu zaawansowanego, i włączają się na tryb "zwykły"? Wtedy muzykę raz słychać raz nie. Gdy tak się dzieje, muszę od nowa ustawiać tryb zaawansowany aby muzyka pięknie dalej grała .

Kolejna sprawa...
Nie potrafię włączyć w tych słuchawkach MIKROFONU!
Nie wiem dlaczego, ale gdy włączam "Usługa BT słuchawki" to w słuchawkach słyszę 2sektundowy dźwięk ale i tak mnie nie słychać.
Powiem nawet, że ten dźwięk powtarza się co jakieś 6-10sec.
Wczoraj bądź przed wczoraj jakimś cudem udało mi się ustawić mikrofon w nich ale na 5min i wszystko wyłączyło się, ponieważ pobrałem testową wersje BlueSoleil, która miała tylko 5mb transferu.

Czy jest ktoś wstanie mi pomóc? Czy kto kolwiek miał taki sam problem z tymi słuchawkami?
Proszę o jaką kolwiek pomoc!
Z góry serdecznie dziękuje!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się

Zaloguj się, aby obserwować  

×