karq Napisano 10 lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 lutego 2010 Witam, mam takie pytanko... zapodałem ampli onkyo tx-sr307 i ogólnie mi wystarcza, tylko poważnie denerwuje mnie jedna rzecz - przy każdej zmianie między trybami stereo, DD i dts występuje takie delikatne "cyk" ...!! Nie wiem, nie jestem super w temacie kin, ale czy to jest normalne, pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 10 lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 lutego 2010 Jeśli to "cyk" dochodzi z amplitunera, a nie z głośników to jest normalne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geforce86 Napisano 11 lutego 2010 Udostępnij Napisano 11 lutego 2010 Ja osobiscie bardzo lubie ten "cyk" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karq Napisano 11 lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 lutego 2010 OK, dzieki, jezeli "cyk" jest normalny to tez juz mi sie podoba:).. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts