antwan Napisano 15 lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 lutego 2010 Witam,Mam w zamierzeniu zakupić zestaw Denon AVR 1509 oraz DVD 1940. Jaki zestaw kolumn 5.0 byście polecili do tego zestawu?Pokój - 12 m2, stosunek film/muzyka 35/65. Gatunek muzyki - rock i wszystkie jego okolice. Bez jazzu i muzyki poważnej.Źródła muzyki - płyty CD. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 15 lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 lutego 2010 Ile chcesz na te głośniki przeznaczyć??? Poza tym może warto się zastanowić nad samym stereo, bo pokój masz mały, więc ciężko będzie całe kino prawidłowo rozstawić. Muzyki słuchasz więcej, więc jakość na zestawie KD będzie cierpieć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antwan Napisano 15 lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 lutego 2010 Chciałbym wydać ok 1500 zł.Może te - Taga Harmony TAV-606 + TSW-90 lub KODA AV702 v2? Dobra cena i dobre wyniki w testach znalazłem. W markach kolumn jestem laik więc proszę o wyrozumiałość. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts