apacz Napisano 20 lutego 2010 Udostępnij Napisano 20 lutego 2010 Jest to moj pierwszy post na forum więc chciałem się przywitać i opisac mój problemPytanie jest głownie dla posiadaczy HK 980 ,zakupiłem ten wzmacniacz tylko mam watpliwosciczy działa on tak jak powinien mianowicie gra dość cichoPo zalączeniu go do prądu gałka volume jest ustawiona na -30 i już slyszę szum czy to w sluchawkachczy kolumnach ,żeby zagrał w miare głośno musze zjechać gdzieś do -10 ,15 na volume,dla porownania mam jeszcze apmlituner z Yamahy tam przy -30 już jest naprawdę głośno a szumów brakW związku z tym proszę posiadaczy Harmanów Hk 980 o info czy mają takie objawy czy ten jest jakiś felerny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.zepsuj Napisano 6 maja 2010 Udostępnij Napisano 6 maja 2010 Mam ten sam problem, jak sobie z tym poradziłeś?? Najbardziej denerwuje mnie ten szum. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crusher07 Napisano 11 maja 2010 Udostępnij Napisano 11 maja 2010 Miałem ten wzmacniacz i nic takiego nie było a szum zaczynał sie chyba na -17db i niżej . Przy moich kolumnach to do 25db max jak słuchałem a normalnie na -40db . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts