Gość Napisano 16 czerwca 2006 Udostępnij Napisano 16 czerwca 2006 Witam wszystkich, mam problem zamierzam kupić zestaw stereo i zastanawiam się nad następującymi: 1) Kolumny ESA Meritum 2 , wzmacniacz Denon PMA-1500AE oraz dvd denon dvd-1920/Panasonic s97. 2) kolumny KEF IQ9/IQ7+PMA-1500AE+dvd-1920/Panasonic s97 3)kolumny Elac 208.2 reszta ta sama. 4)kolumny Jamo D590 reszta ta sama. 5) Kolumny Dali ikon6 reszta ta sama. Ogólnie mam do wydania 9000 zł. i zastanawiam się nad doborem głównie kolumn i dvd playera. Pomocy!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UMKA Napisano 25 czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2006 Jeśli stereo to dlaczego DVD- player? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 czerwca 2006 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2006 Dlaczego dvd? ,od czasu do czasu jakiś filmik mozna sobie pocisnąć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaha1 Napisano 6 lipca 2006 Udostępnij Napisano 6 lipca 2006 Ja bym oddzielił słuchanie muzyki od oglądania filmów, ale to tylko moje zdanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UMKA Napisano 6 lipca 2006 Udostępnij Napisano 6 lipca 2006 Racja! Przy takim budżecie kup byle jakie DVD,tym bardziej, że oglądanie będzie sporadyczne i w stereo. Resztę przeznacz na dobre HI-FI. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek126 Napisano 17 sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2006 racja,nie mieszaj dvd z dobrym stereo,bo możesz dużo stracić.jak Cię stać,to weź do kompletu dcd 1500 i będzie git.a do filmów dostaniesz jakiś badziew już za 2 stówy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts