BJay Napisano 15 marca 2010 Udostępnij Napisano 15 marca 2010 Witam.Posiadam wzmacniacz Technics su-810 moc: około 2 x 100Watt max (około 2x80W RMS).. Chcę kupić kolumny podłogowe do 1000zł. Mój pokój to na razie 10m2 jednak w przyszłości może być większy.Słucham: Dub, Reggae, Jazz, Soul, Chillout.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 15 marca 2010 Udostępnij Napisano 15 marca 2010 Kolumny chcesz nowe czy używane???Ten pokój przyszłościowy jakiej może być powierzchni??? Kolumny chcesz dobrać pod ten docelowy czy pod ten co masz??? Ewentualnie możesz kupić teraz jakieś tanie używki, a jak już zmienisz pomieszczenie to kupisz kolumny docelowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJay Napisano 15 marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 marca 2010 Aktualnie chcę kupic kolumny do tego pokoju a wzmacniacz jak na razie starczy.. Kolumny chcę kupić nowe i wydaje mi się, że nic lepszego niż Tonsil Fenix II nie dostane.Ale jesli ktoś ma jakieś inne propozycje... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 16 marca 2010 Udostępnij Napisano 16 marca 2010 Jeśli kolumny chcesz kupić do obecnego pomieszczenia to nie kupuj podłogówek, w 10m2 znacznie lepiej spiszą się podstawkowce np. DALI Lektor 2, a jeśli cena DALI ci nie odpowiada to KODA K-5200S. W przypadku tej drugiej w 1000zł kupisz jeszcze kable i podstawki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BJay Napisano 16 marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 marca 2010 Ok. Zobacze dzieki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts