behemothxx Napisano 19 marca 2010 Udostępnij Napisano 19 marca 2010 Witam to mój pierwszy post na forum, zamierzam kupić słuchawki z naciskiem na gry i filmy i wybór padł na HD 555 i chciałbym te słuchawki mieć też podłączone do xboxa 360 i teraz moje pytanie brzmi czy potrzebuje jakiegoś wzmacniacza słuchawkowego? Czy na konsoli wykorzystam w dużym stopniu potencjał słuchawek (ze wzmacniaczem) i jak to podłączyć najlepiej? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 20 marca 2010 Udostępnij Napisano 20 marca 2010 Do czego podłączasz konsolę??? Do TV czy może do jakiegoś amplitunera/wzmacniacza??? Jeśli mówimy o podłączaniu do telewizora to lepiej kup jakiś wzmacniaczyk słuchawkowy, bo ten wbudowany w TV raczej się nie nada. Jeśli podpinasz pod jakiegoś ampa/wzmaka to na początek może być bez dodatkowej elektroniki, a najwyżej jak ci zacznie czegoś brakować to będziesz kombinował. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
behemothxx Napisano 20 marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 marca 2010 Xboxa mam podłączonego pod monitor LG kablem HDMI. I jaki wzmak polecili byście mi do HD 555? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 21 marca 2010 Udostępnij Napisano 21 marca 2010 Zależy ile chcesz na niego wydać,czy ma byś nowy czy używka,czy chcesz produkt jakiejś dużej firmy czy może być DIY??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
behemothxx Napisano 21 marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 marca 2010 Rozglądałem się za czymś podobnym cenowo do holdegrona (co myślicie o tym wzmaku)? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tench88 Napisano 24 marca 2010 Udostępnij Napisano 24 marca 2010 Moje Hd215 w dziurce TV Panasonica daja rade, wybuchy bomb w COD w polaczeniu z dual shockiem daja swietny efekt ale te sluchawki sa 24ohmowe wiec nie wiem jak bedzie z 55tkami, zanim kupisz wzmak sredniej jakosci posluchaj w dziurce. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts