ShadowArcher Napisano 17 kwietnia 2010 Napisano 17 kwietnia 2010 Witam !Noszę się z zamiarem zakupu odtwarzacza CD. Swoją poradą cierpliwie służył mi już kolega kaczor, ale uznałem, że warto posłuchać zdania szerszej grupy ludzi. Nie mam w sumie sprecyzowanych wymagań co do producenta, choć intensywnie sledzę oferty Yamahy na alle... Słucham przede wszystkim prog rocka i rocka, ale nie gardzę też innymi rodzajami muzyki. Nie wiem też, czy bardzo istotne są dodatkowe wyjścia (do czego ja je podłącze jak dopiero zaczynam zabawę z audio?)PozdrawiamPaweł Odpisz, cytując
zukzukzuk Napisano 17 kwietnia 2010 Napisano 17 kwietnia 2010 Hej!Jeśli Cię nie przeraża stan obudowy, a ma GRAĆ - to w ciemno polecam:http://www.allegro.pl/item995640870_sansui_cd_x_501i.htmlDodatkowo, w związku z tym "stanem", można negocjować cenę...Pozdr.P.S. Jeśli ZAGRA - to... do lakiernika:) Jeśli nie - to odkupuję Odpisz, cytując
ShadowArcher Napisano 18 kwietnia 2010 Autor Napisano 18 kwietnia 2010 Propozycja powyżej jednak mnie przeraża. Sprzęt jest zmasakrowany i w sumie nie wiadomo w jakim stanie są elementy wewnętrzne. Owszem głowica po wymianie, ale reszta... Poza tym renowacja front-panelu to kolejne 150/200 PLN. Dziękuję za pomoc, ale poproszę o coś w lepszym stanie, żebym mógł włączyć i używac bez konieczności dalszego kombinowania. Odpisz, cytując
Snajk Napisano 18 kwietnia 2010 Napisano 18 kwietnia 2010 Skoro już rozmawiałeś z kolegą Kaczorem to być może sam wspomniał o yamaszce cdx-930... A jeśli nie to ja wspomnę ... o ile yamahy cdx-1xxx są (powinny być) lepsze to jednak do 300zł ich nie znajdziesz ("trochę wątpliwe" - lepsze wyrażenie)... Ja zaś ostatnio kupiłem właśnie cdx-930 i jestem z niego zadowolony. Zapłaciłem jednak 400zł (były tańsze oferty) ale jednak możliwość odsłuchu i przetestowania sprzętu była dla mnie ważniejsza. No i pilocik był w komplecie ... Ogólnie trafiłem na stan jak nówka sztuka (w środku idealnie). A co do samej gry. Poprawiła się scena w stosunku do poprzedniego i lepsza stereofonia. No i co najważniejsze laser jest w bardzo dobrym stanie i czyta wszystko bez zająknięcia. Więc nie żałuję ceny jaką dałem. Chodź jak piszę da się znaleźć taniej tego CDika (np: teraz jest uszkodzony za 200zł). No i zaleta jego jest taka że jest ich więcej niż cdx-1xxx. Więc i łatwiej trafić. Pozdrawiam!Snajk Odpisz, cytując
Recommended Posts