nUmer Napisano 30 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2010 Witam serdecznie!Od jakiegoś już czasu słucham poezji śpiewanej - zacząłem od klasyki - Jacka Kaczmarskiego, Przemysław Gintrowski ... Im lżejsza muzyka, tym bardziej przypada mi do gustu, jak np. Stare Dobre Małżeństwo czy Paweł Orkisz.Szukam obecnie dobrych erotyków, muzyki przejmującej, wywołującej wszelakie wzruszenia.Polecili byście mi coś ciekawego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 30 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2010 Witam, poszukujesz "po Polskiemu" czy "po zagranicznemu" ?(i sprecyzuj o co chodzi z tymi erotykami) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nUmer Napisano 30 kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2010 Posłużę się definicją z wikipedii najbliższą mym oczekiwaniom - przedstawienie milości zmysłowej w sztuce. Swego czasu nastrojowe miał Tomasz Żółtko kilka utworów spełniających me oczekiwania (jak np. Kochaj mnie i dotykaj), choć dziś szukałbym bardziej subtelnych, mniej dosłownych.Szukam tylko po polsku. Ale jestem otwarty na nowe horyzonty - chętnie zapoznam się z czymś godnym Waszym zdaniem polecenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 30 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2010 A to ja jakoś to inaczej zrozumiałem, posiadam taką składankę w rodzaju "Erotic chill out song" dokładnego tytułu nie pamiętam... ale to chyba nie o tym piszesz..lub ja Czyli szukasz tkliwych utworów ? po których ma się gęsią skórkę ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nUmer Napisano 30 kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2010 Cytat (...)Czyli szukasz tkliwych utworów ? po których ma się gęsią skórkę ? Dokładnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 30 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2010 eee to chyba za tym przemawia ludzka wrażliwość a coś takiego: tutaj Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soren Lorensen Napisano 4 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 4 kwietnia 2018 Wprawdzie minęło 8 lat, ale co tam;-) Lubelska Federacja Bardów czyli poezja śpiewana zwłaszcza w wykonaniu Marka Andrzejewskiego:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pumcia33 Napisano 25 maja 2019 Udostępnij Napisano 25 maja 2019 Czerwony tulipna cały album "Erotycznie". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziyad hamada Napisano 7 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2020 Posłużę się definicją z wikipedii najbliższą mym oczekiwaniom - przedstawienie milości zmysłowej w sztuce. Swego czasu nastrojowe miał Tomasz Żółtko kilka utworów spełniających me oczekiwania (jak np. Kochaj mnie i dotykaj), choć dziś szukałbym bardziej subtelnych, mniej dosłownych Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasniutki Napisano 16 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2022 Mam nadzieję, że sprawię wam przyjemność jednym z moich ulubionycy współczesnych poetówMarcin Świetlicki - Nieprzysiadalność Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pewnego Wieczora W List Napisano 25 sierpnia Udostępnij Napisano 25 sierpnia Jak coś, to my się też polecamy. Dopiero na początku drogi, ale zapraszamy serdecznie. Pierwsza z wielu :) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts