danioxbb #1 Napisano 17 maja 2010 Heya.To tak Mam dwie wieże. Technics i Philips. Chciałbym je jakoś ze sobą połączyć, aby puścić dźwięk z jednej(philips), a żeby leciał w dwóch. Wieże PHILIPS mam również podłączoną za pomocą Euro do telewizora. Jakie musiałbym kupić kable itp. i gdzie to wszystko podłączyć.(Dobrze by też było podłączyć to do komputera.) Fotki wszystkiego:Wieża nr 1 Technics:Dwa takie zestawy:Wieża nr 2 Philipsa:Proszę o odp. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muzyczny_gość #2 Napisano 17 maja 2010 W jednym pokoju to ma grać "razem" ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
danioxbb #3 Napisano 17 maja 2010 Tak Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muzyczny_gość #4 Napisano 17 maja 2010 W jakim pomieszczeniu ? bo zanosi się na kiche totalna.. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
danioxbb #5 Napisano 17 maja 2010 Jakieś 26-7 m2 Czemu kiche? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muzyczny_gość #6 Napisano 17 maja 2010 Dam dobrą rade, albo jedno albo drugie - wybieraj Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
danioxbb #7 Napisano 17 maja 2010 Ale że o co chodzi? Będzie za głośno czy co? Jednak chciałbym to spróbować połączyć i zobaczyć jak będzie działać. Wykonalne to jest? Filmy puszczam sobie z Philipsa, a ona za cudnego dźwięku nie daje Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muzyczny_gość #8 Napisano 17 maja 2010 Od strony praktycznej - wykonalne- od strony grania wszystkim "na raz" kompletnie nie trafiony pomysł. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
danioxbb #9 Napisano 17 maja 2010 No może nie trafiony, ale chce po prostu spróbować. Udzielisz mi info jak to zrobić? Jakie kabelki co, gdzie i jak? Dużo z tym roboty? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach