Rapelele Napisano 22 maja 2010 Udostępnij Napisano 22 maja 2010 Ostatnio popsuły mi się słuchawki, i nadszedł czas kupić nowe. Muzyki słucham na Iphone (ma on wejście typu Jack, lecz aby podłączyć słuchawki muszą mieć wejście proste, a nie kolanko). Kompletnie nie znam się na słuchawkach, wiem tylko że mają grać i już . Do wydania mam max 100 zł i nie mogę tego przekroczyć. Jeżeli to ważne to słucham głównie Rapu, i najlepiej żeby słuchawki miały dobry bass . I skłaniał bym się do słuchawek dousznych, gdyż inne wkurzająco często wypadają mi z uszu. Ostatnio w Empiku wpadły mi w oko słuchawki SkullCandy, jednak modelu nie pamiętam a cena to ok. 80 zł . Słyszałem że to dobra firma.Więcej zostawiam wam poradźcie mi w wyborze Peace Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychoq Napisano 4 czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2010 SkullCandy są tylko do lansowania wygląd nie oznacza że dobrze grają ja proponuję takie słuchawki Czyli chodzi ci o słuchawki nauszne na 1 miejscu b.dobre słuchawki Koss Porta Pro Idealne do odtwarzaczy Sennheiser HD 201/202HD-202 mają więcej basu lecz są niewygodne i bass czasem zagłusza muzykę dlatego jakbym miał wybierać brałbym 201Philips SHP5401 poczytaj sobie jeszcze recenzje i opinie na temat tych słuchawek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corvus Napisano 27 czerwca 2010 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2010 Zgodzę się tutaj z poprzednikiem, na SkullCandy szkoda pieniędzy. Może i wygląda to fajnie, ale powinno Ci bardziej zależeć na tym, żeby fajnie grało. Zgodzę się również w kwestii Kossów, mam je od dobrego pół roku i grają naprawdę bardzo dobrze, dokładasz do setki dwadzieścia złotych i cieszysz się świetnymi, za tę cenę, słuchawkami. Co do Sennheiserów to mi osobiście wydaje się, że aby kupić lepsze słuchawki tej firmy trzeba wydać trochę więcej niż sto złotych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levyy Napisano 30 czerwca 2010 Udostępnij Napisano 30 czerwca 2010 Zgadza się... 100 zł to niewiele.. moze dozbieraj troche kasy i kup AKG K518 dj Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts