popo Napisano 27 września 2007 Udostępnij Napisano 27 września 2007 Kupiłem sobie głośnik o mocy 220 W i nie wiem za bardzo jak i do czego mam go podpiąć żeby dobrze grał nie chce także wydawać dużo pieniędzy a najlepiej jak bym nic nie wydał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 27 września 2007 Udostępnij Napisano 27 września 2007 Głośnik 220W to nie wiele informacji. Napisz więcej o tym głośniku (głośnikach), czego oczekujesz z zestawu głośnik+wzmacniacz, z czym ma to grać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popo Napisano 1 października 2007 Autor Udostępnij Napisano 1 października 2007 (edytowany) Właśnie zrobiłem sobie małą kolumienkę o wymiarach 30x30x30 i wsadziłem tam głośnik 20 cm o mocy 220 W niskotonowy i jak dam żeby grał najgłośniej to zaczyna troszkę "pierdzieć" da się coś z tym zrobić? Edytowano 1 października 2007 przez cz58y Nie rozbijaj tematu na wiele wątków. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 1 października 2007 Udostępnij Napisano 1 października 2007 Pewnie masz szczeliny miedzy plytami. Daj glosniej volume i poprzykladaj dlon do laczen i sprawdz czy nie dmucha powietrze z nich. Założyles jakis filtr do tego suba? Wygluszyles? Masz br czy zamknieta jest? Głosnik sprawny wogole? Jaki wzmacniacz? Ile ma ohm ten glosnik? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 5 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2008 Cytat jak dam żeby grał najgłośniej to zaczyna troszkę "pierdzieć" da się coś z tym zrobić? Pewnie uszkodzony masz wzmacniacz i przy głośniejszym granie przesterowuje się. Głośnik sam z siebie nie może wydawać dźwięków innych, jakie otrzymuje od wzmacniacza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts