Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
witam,

mam niewielki, jak dla Was, dylemat... który wzmacniacz Marantza polecacie (wszystkie są w doskonałym stanie);

• MARANTZ PM-43
  • MARANTZ PM-42
  • MARANTZ PM-40SE
  • MARANTZ PM-40

znalazłem je na allegro a chciałbym rozpocząć oldskulową przygodę w krainie HI-FI Marantza;

z góry dziękuję za wszelkie rady;

pzdr
Napisano
Po pierwsze trzeba dać linki do aukcji .nie widzę powodu aby komuś się chciało wyszukiwać aukcje o których myślisz.A tak ,jeśli wszystkie są w doskonałym stanie należy wybrać najwyższy model MARANTZ PM-43.
Napisano
Cytat

Po pierwsze trzeba dać linki do aukcji .nie widzę powodu aby komuś się chciało wyszukiwać aukcje o których myślisz.A tak ,jeśli wszystkie są w doskonałym stanie należy wybrać najwyższy model MARANTZ PM-43.

dziękuję za info; nie dawałem linków, ponieważ wszystkie są w dobrym stanie, a poza tym wielu tak zrobiło i dostało burę, że im się nie chce w internecie sprawdzić; otóż kopałem w necie i znalazłem różne zdania na temat tych wzmacniaczy; ale postanowiłem zapytać rodaków co Oni sądzą; dzięki raz jeszcze; pzdr