ebdek Napisano 6 czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2010 witam,mam niewielki, jak dla Was, dylemat... który wzmacniacz Marantza polecacie (wszystkie są w doskonałym stanie); MARANTZ PM-43 MARANTZ PM-42 MARANTZ PM-40SE MARANTZ PM-40znalazłem je na allegro a chciałbym rozpocząć oldskulową przygodę w krainie HI-FI Marantza;z góry dziękuję za wszelkie rady;pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebdek Napisano 7 czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 czerwca 2010 wielu czytało ten wątek, a niestety nikt mi nie chce pomóc; nie wierzę, że nikt z Was nie ma zdania na ten temat; Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 8 czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2010 Po pierwsze trzeba dać linki do aukcji .nie widzę powodu aby komuś się chciało wyszukiwać aukcje o których myślisz.A tak ,jeśli wszystkie są w doskonałym stanie należy wybrać najwyższy model MARANTZ PM-43. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebdek Napisano 8 czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 czerwca 2010 Cytat Po pierwsze trzeba dać linki do aukcji .nie widzę powodu aby komuś się chciało wyszukiwać aukcje o których myślisz.A tak ,jeśli wszystkie są w doskonałym stanie należy wybrać najwyższy model MARANTZ PM-43. dziękuję za info; nie dawałem linków, ponieważ wszystkie są w dobrym stanie, a poza tym wielu tak zrobiło i dostało burę, że im się nie chce w internecie sprawdzić; otóż kopałem w necie i znalazłem różne zdania na temat tych wzmacniaczy; ale postanowiłem zapytać rodaków co Oni sądzą; dzięki raz jeszcze; pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts