losiu Napisano 2 października 2007 Napisano 2 października 2007 Witam!Mam pytanie. Czy mógłbym do wieży podłączyć tubę basową? Czy wieża dzaiła jako wzmacniacz?Wieża to SONY MHC-RG11 a tuba to BLAUPUNKT GTt 1200. Odpisz, cytując
cz58y Napisano 2 października 2007 Napisano 2 października 2007 Teoretycznie można, ale przypuszczam, że prawie natychmiast spalisz wzmacniacz w tej wieży. Dla bezpieczeństwa, powinieneś dokupić do tej tuby, o odpowiedniej mocy, dodatkowy wzmacniacz. W tej wieży jest wzmacniacz, ale tylko do napędu oryginalnych głośników które są w zestawie. Odpisz, cytując
losiu Napisano 2 października 2007 Autor Napisano 2 października 2007 A taki zestaw szedłby dobrze?http://allegro.pl/item250436190__tuba_38_c...t_800_watt.html Odpisz, cytując
zlowik Napisano 2 października 2007 Napisano 2 października 2007 ja swojego czasu mialem do wiezy dodatkowo podlaczona skrzynke basowa z 2 glosnikami, i nie bylo problemyu, gralo bardzo dlugo i nic sie nie popsulo. Kolega tez zawsze eksperymentowal z podlaczaniem tub do wiezy i bylo ok, tylko ze on mial jaks mocna wieze. Lepiej dla pewnosci zaopatrzyc sie w wzmacniacz dodatkowy Odpisz, cytując
cz58y Napisano 2 października 2007 Napisano 2 października 2007 Cytat ja swojego czasu mialem do wiezy dodatkowo podlaczona skrzynke basowa z 2 glosnikami, i nie bylo problemyu, gralo bardzo dlugo i nic sie nie popsulo. Czasami udaje się takie połączenie, gdy wzmacniacz ma wyjście 4Ω, a dodatkowy głośnik 8Ω. Jednak w tym przypadku jest odwrotnie, tzn. wzmacniacz 8Ω, a dodatkowy głośnik 4Ω, i podkręcenie głosu spowoduje uszkodzenie wzmacniacza. Cytat A taki zestaw szedłby dobrze?http://allegro.pl/item250436190__tuba_38_c...t_800_watt.html Jest to tani VK, grać będzie tak, jak kosztuje. Odpisz, cytując
losiu Napisano 2 października 2007 Autor Napisano 2 października 2007 A czy warto kupić ten zestaw głośnikowy?Jak w nim chodzi bass? Logitech Z-3e Black Odpisz, cytując
cz58y Napisano 3 października 2007 Napisano 3 października 2007 Jak pytasz o Logitech Z-3e Black, to warte są kupna, tym bardziej, że ich cena jest już dość niska. Bas ma głęboki, nie dudniący i potrafi nieźle uderzyć. Odpisz, cytując
Recommended Posts