tabaluszek Napisano 22 czerwca 2006 Autor Napisano 22 czerwca 2006 Moim nastepny zrealizowanym pomyslem jest kolumna centralna na 2x tonsil gdn 16/12 i na stx gdwk 9/150/4/Pj. Obudowa: pojemnosc 13litrow wykonana z plyty 2,2cm skrecona wkretami i uszczelniona sylikonem. Całosc solidnie wytłumiona watolina. Obudowa zostala oklejona okleina. Cena: stx gdwk-16zł Tonsile<odkupione od kolegi Roberta> do regeneracji membrany 8zł kopulki 3zł obudowa<stara szafka nie wiem skąd> free terminal 2zł 10m kabla 10zł kondensatory bipolarne 5zł okleina 1m2 7zł srobki 3zł szpachla 5zł watolina<od kolegi Marcina> free klej 2zł Regeneracja glosnikow. Glosniki zostały boddane wymianie membrany, zostały wklejone nowe kopulki> membrana na piance Wrazenie: Nie spodziewałem sie ze to tak SUPER zagra pieknie czysto i głosnio> to jest to czego było mi potrzeba. Projek udany w 100% a nawet 200% Co myslicie o moim projekcie prosze o opinie pozdrawiam CZY NA TYM FORUM IDZIE ZAŁACZAC ZDJECIA(pytanie do moderatoera) Odpisz, cytując
tabaluszek Napisano 22 czerwca 2006 Autor Napisano 22 czerwca 2006 http://tabaluszek.fotosik.pl/albumy/26715.html Odpisz, cytując
Gość Napisano 1 lipca 2006 Napisano 1 lipca 2006 Z fotek widać, że konstrukcja jest poprawna, aczkolwiek widać jakiś ciemniejszy pasek okleiny. Należy również zwrócić uwagę, by głośniki nie podbarwiały głosu wokalu czy dialogów. Odpisz, cytując
cz58y Napisano 1 lipca 2006 Napisano 1 lipca 2006 Mnie podoba się tak, jak jest. Te pluszaki mają chyba jakiś wpływ na jakość dźwięku. Odpisz, cytując
tabaluszek Napisano 16 sierpnia 2006 Autor Napisano 16 sierpnia 2006 z pewnoscia maja Odpisz, cytując
Recommended Posts