tabaluszek Napisano 22 czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 czerwca 2006 Moim nastepny zrealizowanym pomyslem jest kolumna centralna na 2x tonsil gdn 16/12 i na stx gdwk 9/150/4/Pj. Obudowa: pojemnosc 13litrow wykonana z plyty 2,2cm skrecona wkretami i uszczelniona sylikonem. Całosc solidnie wytłumiona watolina. Obudowa zostala oklejona okleina. Cena: stx gdwk-16zł Tonsile<odkupione od kolegi Roberta> do regeneracji membrany 8zł kopulki 3zł obudowa<stara szafka nie wiem skąd> free terminal 2zł 10m kabla 10zł kondensatory bipolarne 5zł okleina 1m2 7zł srobki 3zł szpachla 5zł watolina<od kolegi Marcina> free klej 2zł Regeneracja glosnikow. Glosniki zostały boddane wymianie membrany, zostały wklejone nowe kopulki> membrana na piance Wrazenie: Nie spodziewałem sie ze to tak SUPER zagra pieknie czysto i głosnio> to jest to czego było mi potrzeba. Projek udany w 100% a nawet 200% Co myslicie o moim projekcie prosze o opinie pozdrawiam CZY NA TYM FORUM IDZIE ZAŁACZAC ZDJECIA(pytanie do moderatoera) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tabaluszek Napisano 22 czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 czerwca 2006 http://tabaluszek.fotosik.pl/albumy/26715.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 lipca 2006 Udostępnij Napisano 1 lipca 2006 Z fotek widać, że konstrukcja jest poprawna, aczkolwiek widać jakiś ciemniejszy pasek okleiny. Należy również zwrócić uwagę, by głośniki nie podbarwiały głosu wokalu czy dialogów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 1 lipca 2006 Udostępnij Napisano 1 lipca 2006 Mnie podoba się tak, jak jest. Te pluszaki mają chyba jakiś wpływ na jakość dźwięku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tabaluszek Napisano 16 sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2006 z pewnoscia maja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts