rakaposhi Napisano 3 października 2007 Napisano 3 października 2007 Witam wszystkich forumowiczów i liczę na Wasze wskazówki, które pomogą mi w dokonaniu wyboru.Zamierzam kupić swój pierwszy zestaw stereo. Mam do wydania max. 5000. W zestawie chciałbym amplituner stereo i do całości później podłączyć też dodatkowo odtwarzacz dvd.Pomieszczenie 23 m kw. Muzyka głównie klasyczna, zwłaszcza barok, a więc orkiestra, chór, soliści oraz muzyka organowa. Preferuję głębokie basy.Zastanawiam się nad Harman Kardon HD 950 + HK 3380, co do głośników - JBL E60 chyba do tej muzyki się nie nadaje. Może ktoś z Was słucha podobnej muzy i ma jakiś sprawdzony sprzęt. Chętnie odsłucham w sklepie, porównam.Przepraszam za bląd w temacie, miało być "Zestaw stereo do 5 tys". Odpisz, cytując
Pablo1964 Napisano 3 października 2007 Napisano 3 października 2007 Posłuchaj kolumn Infinity Beta. Dobrze grają z elektroniką Harmana a brzmią całkiem inaczej niż JBL. Do Twojej muzyki powinny się sprawdzić. Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 3 października 2007 Napisano 3 października 2007 z głośników polecam ktoreś podłogowce Paradigm... nie zawiodą Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 3 października 2007 Napisano 3 października 2007 Cytat Posłuchaj kolumn Infinity Beta. Dobrze grają z elektroniką Harmana a brzmią całkiem inaczej niż JBL. Do Twojej muzyki powinny się sprawdzić. a czy JBL nie zagraja mu za bardzo efekciarsko? wiesz do baroku;-))... Odpisz, cytując
Pablo1964 Napisano 4 października 2007 Napisano 4 października 2007 Dlatego właśnie poleciłem Infinity. Odpisz, cytując
rakaposhi Napisano 4 października 2007 Autor Napisano 4 października 2007 Cytat Dlatego właśnie poleciłem Infinity. Dzięki, posłucham Infinitów i Paradigmów. Odpisz, cytując
Recommended Posts