Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam wszystkich jestem tu nowy mam do dyspozycji jakieś 150 zł i chce sobie kupić jakieś dobre słuchawki i odtwarzacz do nich . Czy kupić zwykłą mp3 jakąś najtańszą mp3 za 40-50 zł ale do tego dobre słuchawki za 100 zł ? Nie orientuje się w tych sprawach dlatego proszę o pomoc . Dodam ze słucham wszystkiego pop , hip-hop , techno , disco lubię bass ale nie do przesady zależy mi na tym aby słuchawki mi nie wypadały . Jaki odtwarzacz kupić ? i jakie do niego słuchawki ?
Napisano
Budżet niezbyt duży masz, ale udało mi się znaleźć zestaw, który zagra całkiem przyzwoicie zapewne i jest do wyrwania w jednym sklepie, z którego usług korzystałem i mogę go z czystym sumieniem polecić. Zatem do rzeczy:
Pentagram Vanquish R 2GB
Pioneer SE-CL20U
Słuchawki miał mój kolega i grały przyzwoicie, a odtwarzacz cóż ciężko znaleźć cos firmowego za taką kasę, a Pentagram to takie pogranicze, moim zdaniem lepiej wziąć go niż totalnego chinola, o którym nikt nie słyszał. Taki zestawki powinien cię zadowolić i polecam zakup z podanej w linkach stronki, naprawdę szybko i bezprobelmowo.
Napisano
512MB??? Nie sądzisz, że to jednak trochę mało, MP3 stosunkowo dobrej jakosci zajmuje srednio 4,5-5MB licząc pobieżnie na 512stce możesz zmiescić maksymalnie 100 utworów (to będzie mniej więcej 6 może 7 albumów). Satysfakcjonuje cię to??? Ja osobiscie mając wczesniej w telefonie 2GB pamięci nie mogłem się tam pomiescić, teraz na 32GB jest ok, ale tak naprawdę miejsca nigdy za dużo.

W sumie jak chcesz, ten zestaw, który podałem wczesniej naprawdę powinien spisać się dobrze, ale masz alternatywnie drugi.
CREATIVE ZEN Stone 1GB
Sennheiser CX200
Te Sennheiser'y użytkuję od jakiegos czasu i są naprawdę niezłe. Porównywałem je z tymi Pioneer'ami kolegi i były nieznacznie lepsze głównie jesli chodzi o kontrolowanie basu. Odtwarzacz jak odtwarzacz, za plus można przyjąć, że to CREATIVE, ale tak naprawdę ich produkty nie powalają jakoscią dźwięku, ale w cenie <100zł ciężko znaleźć jakas alternatywę.