audiofun222 Napisano 21 lipca 2010 Udostępnij Napisano 21 lipca 2010 Witam posiadam wharfedale diamond 9.5 i w/w denona. Od jakiegoś czasu zaczęło brakować mi niskich tonów i tak sobie myśle nad wymianą kolumn.Kilka propozycji:- diamond 9.6/10.7- monitor audio m6/br6-mission m35iMyślałem również o :- jbl l890- infinity classica c336-paradigm 9v5ale z tymi będzie problem odnośnie ich uciągnięcia. Czekam na inne propozycje i uwagi. A muzyka jakiej słucham to pop, hause i to co leci na rmfmaxxx.Z góry dzięki za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 21 lipca 2010 Udostępnij Napisano 21 lipca 2010 No właśnie, może czas pomyśleć o dobrym wzmacniaczu stereofonicznym? Spróbuj pożyczyć jakiś do domu od znajomego lub z salonu i sprawdź. A nuż okaże się, że Twoje kolumny cudownie ożyją i zaczną generować przyzwoity bas. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiofun222 Napisano 22 lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 lipca 2010 Sądzę że w kwestii mocy denon daje rade i to z zapasem ale brzmienie myślę że poszło by na plus przy solidnej integrze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts