tokam Napisano 26 lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 lipca 2010 witam noszę się z zamiarem kupna dvd a1xv do mojego wzmacniacza avc a1xv imam taki dylemat bo trafiłem na modele produkowane w chinach i w japoni a nie wiem dlaczego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KevinAudio_gsm Napisano 26 lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 lipca 2010 Witaj! Wynika z tego,że jest fabryka w Chinach i jest też w Japoni.... Chyba każdy mnie poprze i stwierdzi jednogłosnie WYBIERZ MADE IN JAPAN !!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tokam Napisano 26 lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 lipca 2010 super odpowiedz chodzi mi oto czy te z chin to nie czasami jakies podróbki a na te z japoni to trafiłem tylko za granicą nawet w denonie nie dali mi odpowiedzi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur77 Napisano 27 lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 lipca 2010 Witam. Moim zdaniem nie ma obaw. Produkcja jest notorycznie przenoszona do Chin ze wzgledu na nizsze koszta, to wszystko. Jakis czas temu utarlo sie, ze produkty Made in Japan firmy X sä lepsze, niz te same Made in ......... , natomiast standardy jakosciowe i tak muszä zostac zachowane niezaleznie od kraju. Osobiscie nie spotkalem sie z podröbkami Denona z Chin, tym bardziej w wysokich modelach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 27 lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 lipca 2010 Obecnie Denon ma podzieloną produkcję, w Chinach robi się wszystkie tańsze komponenty, a w Japonii te droższe. Trochę dziwny jest fakt przenoszenia wytwarzania danego produktu między fabrykami, ale może tak było. Ja osobiście także nie widziałem chińskich podróbek Denon'a. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tokam Napisano 27 lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 lipca 2010 dzieki wielkie za odpowiedz. mnie osobiscie dziwi fakt ze flagowy model podzielili na dwie produkcie , bo można zrozumieć produkcie podzespołów z tańszą siłę roboczą , a wypuszczenie całego modelu pod jedną produkcją Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts