dawson31 Napisano 30 lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 lipca 2010 Mam cos takiego http://allegro.pl/item111...t_gwarancj.html nie mam żadnych kabli do niego prosił bym o jaki link z okablowaniem do niego . Jeszcze jedna prosba czy ten wzmacniacz da się podłączyć do komputera lub wieży Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matys420 Napisano 30 lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 lipca 2010 Podaj jeszcze raz stronę bo jest nieaktualna Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawson31 Napisano 30 lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 lipca 2010 to stronka do tego wzmacniacza http://allegro.pl/item1115791263_ads_lx_80...t_gwarancj.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 31 lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 lipca 2010 A nie możesz sobie kupić zwykłego wzmacniacza, po co Ci ta końcówka mocy, dyskotekę w remizie chcesz robić, czy jak? Jakie masz kolumny do tego, jakiej wielkości pomieszczenie? Tak w ogóle, to pewnie jakieś jaja chcesz sobie zrobić, mam rację? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawson31 Napisano 1 sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 sierpnia 2010 ja tego wzmacniacza nie kupowalem leży w garażu to myśle że moge se go podłączyć do kompa albo wieży ale niewiem jak żadnych jaj ani dyskotek nie bd robił a pomieszczenie to ok. 20 m2 mam tube magnata 300 watt i kolumne 500 watt Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawson31 Napisano 1 sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 sierpnia 2010 temat zamknięty już wiem co i jak mój wujas zna się na tym wszystkim thx Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 1 sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 sierpnia 2010 No to super, pozazdrościć, nie każdy ma takiego wuja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts