rav_90 Napisano 5 sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2010 Witam, na wstępie chciałem wszystkich powitać i pozdrowić, jako że jest to mój pierwszy post. Wybaczcie, jeśli taki temat już był. Chciałem się spytać, co sądzicie o gramofonie Dual CS415-2. Wpadł mi taki w ręce i byłem szczerze mówiąc w szoku widząc jego ceny w paru sklepach internetowych. Dodam, że w temacie gramofonów niewiele jest mi wiadomo. Przedtem użytkowałem Unitrę GS464 z wkładką OMB5-E i ona mi chyba wystarczy. Prawdopodobnie będę chciał sprzedać duala. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiulek Napisano 19 października 2010 Udostępnij Napisano 19 października 2010 Dual to solidna niemiecka marka i dlatego kosztuje. Ten model coś koło 1350 zł. Osobiście czytałam trochę o tym gramofonie i oceniany jest średnio. Sporo ludzi ma problem z ustawieniem trackingu, co poniekąd wynika z zastosowanej wkładki. Chyba lepiej jednak wymienić go na coś innego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts