destro39 Napisano 9 sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2010 Witam nie ukrywam ze zarejestrowalem sie tutaj tylko po to zeby zapytac sie czy moge cos zrobic zeby ulepszyc swoje audio... mam nadzieje ze dostane konkretna odpowiedzmoj sprzet:karta muzyczna zintegrowana wieza sa-pm25 panasonic glosniki stock nie mam pojecia jaka mocchcialem moze cos dokupic ... brakuje mi bassu szczegolnie kiedy podglasniam jakies propozycje? nie bede wymienial wiezy to jest pewne cena tez mocno ograniczonaz gory dzieki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 9 sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2010 Rozumiem że wymieniamy kolumny .Jak mało kasy to na używane ?Ale najważniejsze ile możesz wydać ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
destro39 Napisano 9 sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2010 narazie pytam sie orientacyjnie poniewaz mysle nad kupieniem moze jakiegos subwoofera? a wieza ma wystarczajaca moc? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur77 Napisano 10 sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2010 Witaj. Ale my również "orientacyjnie" Ci odpowiadamy . Na początek podaj budżet. Poza tym, napisz może kilka danych technicznych (z instrukcji obsługi), dotyczących wzmacniacza i kolumn. Nie mogę żadnych danych znaleźć w necie.Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
destro39 Napisano 10 sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2010 wlasnie szukam tez nie moge znalesc ;/ instrukcji nie mam dostalem ja na komunie czyli jakies 8 lat temu ...musze powiedziec ze jak na ten wiek lupie calkiem przyzwoicieEDIT: http://diplodocs.pl/instrukcja-obslugi-uzy...SONIC/SAPM25-_E instrukcje znalazlem ale nic tam nie maEdit 2: jednak cos znalazlem pelna specyfikacja: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur77 Napisano 10 sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2010 Jednak jest wszystko (dane są zawsze pod koniec instrukcji). Widzę, że zdążyłeś edytować post, więc usuwam część mojego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
destro39 Napisano 10 sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2010 Cytat Jednak jest wszystko (dane są zawsze pod koniec instrukcji).AMPLIFIER SECTIONPower output1% Total harmonic distortion30 Hz–160 Hz, both channels driven(Low channel) 9 W per channel (6 Ohm)160 Hz–20 kHz, both channels driven(High channel) 4 W per channel (6 Ohm)Total Bi-Amp power 13 W per channelInput sensitivityAUX 250 mVInput impedanceAUX 47 kWOutput impedanceHeadphone 16-32 kOhm i co w zwiazku z tym ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts