yeoman Napisano 11 sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2010 jak w temacie Taga TAV 606 vs. Pure Acoustics Supernova 8 jakie jest wasze zdanie?Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 11 sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2010 TAGA to sprawdzona i dobra marka w tym zakresie cenowym, a z tym Pure Acoustics to jakas dziwna sprawa. Jak się przegląda ich stronę to wszystko wygląda na wysoki europejski poziom itd., ale dziwi mnie fakt, że sprzedają identyczny set głosników do KD jak Ferguson (mowa o modelu Dream Tower). Wydaje mi się, że to kolejna firma, która kupuje wszystko z chińskich tasm i nakleja swoje logo, a strona internetowa ma robić dobre wrażenie. Te głosniki nie są popularne, więc o ile sam nie posłuchasz to pewnie się nigdzie nie dowiesz jak one się mają poziomem do TAGI. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yeoman Napisano 12 sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 sierpnia 2010 rozumiem, te pure acoustics mam możliwość odsłuchu w salonie rtv agd w pobliżu natomiast gorzej z tagami, najbliższy salon znalazłem w krk, znacie coś bliżej na podkarpaciu. pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts