julio4350 Napisano 31 sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2010 Witam wszystkich! Posiadam amplituner HK 3490 i ostatnio kupiłem kolumny Misssion m35i. Jakie polecacie kable do tego zestawu- nie chodzi mi o jakieś drogie tylko żeby były tanie i dobreZa odpowiedzi z góry dziękuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 1 września 2010 Udostępnij Napisano 1 września 2010 Tanie i dobre, to są wina węgierskie Z kablami już tak dobrze nie jest. Przede wszystkim napisz jakie Twoim zdaniem masz teraz brzmienie i co chciałbyś osiągnąć, może coś poprawić albo skorygować. Pamiętaj jednak, że będą to zmiany bardzo subtelne na ogół, mniejsze niż wymiana któregoś z elementów elektroniki. A przede wszystkim napisz o jakie kable Ci chodzi (głośnikowe, interkonekty, sieciowe) i ile jesteś w stanie przeznaczyć na ten cel. Bo drogie - tanie, to rzecz względna. Wiele osób na tym forum ma kabelki w cenie dobrego zestawu stereo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
julio4350 Napisano 4 września 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 września 2010 Chodzi mi o kable głośnikowe. Generalnie dźwięk mi odpowiada ale mam teraz na zwykłych kablach 2x4mm. Na kable mogę przeznaczyc około 100-200zł, potrzebuje w sumie 8metrów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 5 września 2010 Udostępnij Napisano 5 września 2010 Jeśli wystarczy 7 metrów to Linn K-20 http://www.hifi.pl/gielda/kableglosnikowe/59816.php Ewentualnie Supra Classic 4.0 albo jakiś niedrogi Atlas. Były kiedyś fajne i niedrogie Cable Talk, ale nie wiem czy to teraz produkują. Ewentualnie poszukaj kabli Chord, może uda Ci sie gdzieś tanio kupić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alghar Napisano 12 września 2010 Udostępnij Napisano 12 września 2010 Zobacz jeszcze oferte firmy Ultralink ,maja rózne serie i różne przekroje kabli,ewentualie Kimber.Linn jak najbardziej . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts