Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam wszystkich serdecznie!
Od jakiegos czasu przymierzam sie do bardziej porzadnego zestawu audio do mojego pokoju.Bede go uzywal do grania na X360 i sluchania muzyki. Zakup planowany na listopad, takze juz teraz chcialbym sie mniej wiecej zorientowac, co kupowac. Kwota jaka posiadam, to ok.1100zl. Zastanawiam sie,czy skladac kino domowe z roznych glosnikow, subwoofera i amplitunera, czy kupic gotowe. Sluchalem u znajomego zestawu Logitech Z-5500 i bylem zachwycony jakoscia,co jest dla mnie najwazniejsze. Glosnosc nie musi byc jakas wygorowana,ale lubie duzy i gleboki bass oraz naprawde dobra jakosc dzwieku. A moze za ta kwote zloze cos lepszego?
Za glosnikami Logitecha przemawia do mnie to, ze podlaczam i od razu wszystko gra. Nie musze szukac tez dodatkowego miejsca na amplitunera, no i pilot tez jest.
Z drugiej strony jesli myslalbym w przyszlosci o rozbudowaniu sprzetu, to nie byloby to zbytnio mozliwe.
Kilka informacji:
- pokoj 12 m2
- zastosowanie: myzka i granie na PC/X360
Napisano
Witam

Jeżeli byłes zachwycony Logitech-em to sie nie zastanawiaj tylko kupuj.Za kwote którą podałeś nie warto sie trudzić składaniem kina.Nic z tego sensownego nie zbudujesz.
Pozdrawiam