the_mike Napisano 20 września 2010 Udostępnij Napisano 20 września 2010 Witam,Od jakiegos czasu szukam glosnikow do komputera, glownie do sluchania muzyki (rock, jazz, klasyczna) i ogladania filmow. Jakos nie mam zaufania do malych satelit logitecha (np. X313) i burczacego subwoofera imitujacego bass, z bardziej sensownych opcji znalazlem glosniki firm Microlab i Modecom, tylko czy to nie jest jedno i to samo?Microlab FC530 http://www.skapiec.pl/site/cat/50/comp/1281819ModeCom MC-2150 http://www.skapiec.pl/site/cat/50/comp/685071cena podobna modele prawie identyczne tylko co kupic? a moze warto dolozyc do modelu solo (tylko ktorego) sa dosc drogie nie posiadaja oddzienego wzmacniacza , pilota itd.Prosze o nie informowanie mnie o istnieniu opcji szukaj znam jak nawet zbyt dobrze Z gory dzieki za pomoc !!!!Michal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goolman Napisano 20 września 2010 Udostępnij Napisano 20 września 2010 (edytowany) Witam, sam jakiś czas temu głowiłem się nad ich zakupem Pisałem nawet tutaj na forum. Muszę Ci powiedzieć,że zamówiłem sobie model solo 4c i niestety przyszedł uszkodzony : głośnik nie stykał i odesłałem je. Obecnie mam 8 letnie głośniki 4.1 i powiem Ci,że wrażenia na mnie nie zrobiły. Jeżeli mam Ci doradzić to chwytaj model 5C albo 6C ( sam na dniach dostanę w zamian jeden z tych modeli), bo 4C do głośniejszego słuchania się nie nadają kompletnie. Celuj więc w te modele, ponieważ 7C to trochę wyższa cena, pozdro ! Edytowano 21 września 2010 przez RoRo Odpowiadając na post poprzednika bezpośrednio po nim nie ma sensu go cytować! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_mike Napisano 20 września 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 września 2010 a jezeli chcialbym jednak cos tanszego z Microlab i Modecom np. fc-530? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goolman Napisano 21 września 2010 Udostępnij Napisano 21 września 2010 (edytowany) To są te same modele więc nie ma różnicy co wybierzesz Edytowano 21 września 2010 przez RoRo Odpowiadając na post poprzednika bezpośrednio po nim nie ma sensu go cytować! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_mike Napisano 21 września 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 września 2010 no chyba ze naprawde warto juz dolozyc do solo, tylko ktory model ? 4C bedzie ok? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts