Darecki234 Napisano 2 października 2010 Udostępnij Napisano 2 października 2010 Witam.Planuję zakup subwoofera i szczerze mówiąc nie wiem za bardzo który byłby najlepszy. Ogólny wymóg to cena nieprzekraczająca 450-500 zł. Wpadło mi w oko kilka modeli, jak:Jamo SUB200,Koda SW 1000 v2Taga Harmony TSW-80Który z tych subów byłby najlepszy? Pokój ok 13 m2, wiadomo - liczy się jak najdokładniejszy bas (W miarę możliwości w tej cenie). W zasadzie będzie używany wyłącznie do muzyki (tylko sporadycznie jakieś filmy) - dużo dubstepu, rocku czy metalu - ogółem wszystko po kolei.Moje doświadczenie w takich sprzętach nie jest zbyt duże dlatego z góry dzięki za wszelkie wskazówki i pomoc! PS. Sub będzie współpracował z Onkyo CS-325. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 3 października 2010 Udostępnij Napisano 3 października 2010 Witamy, obawiam się teoretycznie gdybyśmy ustawili Tobie te 3 suby w pokoju, grały by na tyle podobnie,że cięzko było by się na coś zdecydować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alghar Napisano 5 października 2010 Udostępnij Napisano 5 października 2010 Poszukaj jak możesz sub Focal-a ten najtanszy ,jest w RCM za około 1600 zł ale można go dostac z drugiej ręki za mniejsze pieniadze .Mysle że "może " zagra po dostrojeniu w Twoim pokoju.Jak mozesz najlepiej wypozycz danego sub-a za kaucja i posłuchaj u siebie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki234 Napisano 7 października 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 października 2010 Nie wiem tylko czy jest sens pakować taki subwoofer w mój system (i pokój). Cena samego suba jakby nie patrzeć przekraczałaby dwukrotnie wartość reszty.. Ten Jamo naprawdę nie jest wart uwagi? Moim zamierzeniem było kupno czegoś w cenie do 500 zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts