Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam.
Planuję zakup subwoofera i szczerze mówiąc nie wiem za bardzo który byłby najlepszy. Ogólny wymóg to cena nieprzekraczająca 450-500 zł. Wpadło mi w oko kilka modeli, jak:
Jamo SUB200,
Koda SW 1000 v2
Taga Harmony TSW-80

Który z tych subów byłby najlepszy? Pokój ok 13 m2, wiadomo - liczy się jak najdokładniejszy bas (W miarę możliwości w tej cenie). W zasadzie będzie używany wyłącznie do muzyki (tylko sporadycznie jakieś filmy) - dużo dubstepu, rocku czy metalu - ogółem wszystko po kolei.
Moje doświadczenie w takich sprzętach nie jest zbyt duże dlatego z góry dzięki za wszelkie wskazówki i pomoc! icon_wink.gif

PS. Sub będzie współpracował z Onkyo CS-325.
Napisano
Poszukaj jak możesz sub Focal-a ten najtanszy ,jest w RCM za około 1600 zł ale można go dostac z drugiej ręki za mniejsze pieniadze .Mysle że "może " zagra po dostrojeniu w Twoim pokoju.Jak mozesz najlepiej wypozycz danego sub-a za kaucja i posłuchaj u siebie.
Napisano
Nie wiem tylko czy jest sens pakować taki subwoofer w mój system (i pokój). Cena samego suba jakby nie patrzeć przekraczałaby dwukrotnie wartość reszty.. Ten Jamo naprawdę nie jest wart uwagi? Moim zamierzeniem było kupno czegoś w cenie do 500 zł icon_smile.gif