Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam
Posiadam kino domowe
Amplituner ONKYO TX-SR307
Blue ray DV-BD507
Głośniki TREND700
Chciałem wymienić Głośniki na lepsze.Mam do wydania 2000zł.Słucham muzyki dance,techno ,czasami oglądam filmy.Nie jestem zadowolony ze słuchania muzyki w tym kinie. W sklepie audio powiedzieli że ten
amplituner do niczego się nie nadaje tak samo reszta.
Napisano
Pewno chcieliby żebyś sprzedał wszystko, później troszkę dołożył, a oni już by Ci stworzyli ,,idealne kino domowe". Heh... ręce opadają icon_sad.gif. Co do nowych kolumn, to mogą sporo zmienić, ale nie zawsze na lepsze... Musisz posłuchać kilku, najlepiej wielu zestawów i na swoim ONKYO TX-SR307!!! Proponuje rozejrzeć się za sklepem, który ma największy wybór i możliwość odsłuchu. Myślę że do 2000 zł znajdziesz sporo ciekawych kolumn icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif. Pytanie tylko co ze starymi -> allegro...? Wypadałoby najpierw je sprzedać, może coś do w/w sumki dołożyć???

Czas na troszkę propozycji do posłuchania:

Jamo S 606 Hcs 3 = 1600 zł
Wharfedale DIAMOND 9 HCP = 1895 zł

Lub wymiana tylko głośników głownych: L, C, R, tyły można zostawić stare. I masz takie propozycje:

Kef C5 = 1450 zł + centralny KEF C 6 LCR = 600 zł RAZEM = 2050 ZŁ
Wharfedale Diamond 10.6 = 1440 zł + centralny Wharfedale Diamond 10 CS = 565 zł RAZEM = 2005 ZŁ
Mission M34i = 1340 zł + centralny Mission M3C2i = 700 zł RAZEM = 2040 ZŁ