perezuw Napisano 22 października 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 października 2010 Jeśli cena bez Vatu to jak najbardziej byłbym za zakupem:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek720 Napisano 22 października 2010 Udostępnij Napisano 22 października 2010 Sugeruję , abyś udał się do najbliższego MEDIA MARKT , wpłacił zaliczkę , zamówił i czekał na promocję . Sam mam HK i jestem z niego zadowolony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 24 października 2010 Udostępnij Napisano 24 października 2010 Top HiFi mają jakieś promo/wyprzedaży na końcu roku często sam u nich kupowałem rok temu, zobacz u nich. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perezuw Napisano 25 października 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2010 Dzięki panowe za pomoc. Już mam wstępnie wyrobion opinę czego chcę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klayman Napisano 25 października 2010 Udostępnij Napisano 25 października 2010 Cytat Cytat Chyba źle odczytałeś mój post. Nie krytykuję Bose, że jest sprzętem typowo audiofilskim dla prawdziwych koneserów dobrego odsłuchu. Nie mniej w pomieszczeniu, które trzęsie się od wybracji spowodowanych przejeżdżającymi TIRami nie ma sensu instalować sprzętu za kilka tysięcy złotych. Owszem ale nadal nie wiem skąd twierdzisz,ze knajpa jest przy ulicy z tirami Knajpa - to nie oznacza pijalnia czy budka z piwem to dość spory lokal.Kończąc temat nie ma co wyrokować - jak nie zna się stanu rzeczy! OK ... kończąc dyskusję nie mającą związku z tematem lecz z zainstalowaniem głośników Bose ...Już wiem skąd to niedomówienie - Ty mówisz o swojej knajpie a ja nadal pozostałem przy McDonaldzie z systemem nagłośnienia Bose ... skąd wiem i skąd znam realia tego lokalu ?!?! Przechodzę koło niego praktycznie codziennie TIRów jest dość dużo, ruchliwa ulica itp ...O opisanym przez Ciebie lokalu oczywiście, że nic nie wiem więc zupełnie się nie wypowiadam i nie podejmuję tematu.Wracając do tematu ... jak już zgrasz cały sprzęt, powiedz jak odbiór wg mnie powinieneś być zadowolony lecz każdy ma inne oczekiwania. Jeśli masz możliwość idź do sklepu i sprawdż głośniki najlepiej na wybranym przez Ciebie wzmacniaczu.Odnośnie dużych sklepów typu "NIE DLA IDIOTÓW" - swój sprzęt zakupiłem właśnie w takich sklepach, czekałem na tego typu promocje. Udało się dość tanio kupić nie mniej zaliczkę na sprzęt można było wpłacić dopiero w trakcie trwania promocji a czasem promocyjnie można było zakupić tylko za gotówkę. Tak więc polecam się za wczasu dowiedzieć bo każdy sklep rządzi się własnymi prawami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perezuw Napisano 25 października 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2010 Wtam,W weeendbyłem na odsluchu głośników Harman Kardon HKTS 11 ... i brzmiały naprawdę bardzo rzyjemnie więc wydaje mi się, że z głośnikami Harman Kardon HKTS 20 lub 30 powinno być jeszcze lepiej (wkońcu wyższe modele).Niestety nie udało mi się posuchać tyh głośników w zestawieniu z Mrantzem tylko na tymśz modeli HK...i tutajtyko moja maa obawa..niestety bardzo żłuje również że nigdzie nie udąło mi posłuchać HK BDS 800 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klayman Napisano 25 października 2010 Udostępnij Napisano 25 października 2010 Cytat Wtam,W weeendbyłem na odsluchu głośników Harman Kardon HKTS 11 ... i brzmiały naprawdę bardzo rzyjemnie więc wydaje mi się, że z głośnikami Harman Kardon HKTS 20 lub 30 powinno być jeszcze lepiej (wkońcu wyższe modele).Niestety nie udało mi się posuchać tyh głośników w zestawieniu z Mrantzem tylko na tymśz modeli HK...i tutajtyko moja maa obawa..niestety bardzo żłuje również że nigdzie nie udąło mi posłuchać HK BDS 800 Stoi na półce w Saturnie w Arkadii ale niekoniecznie musisz mieć blisko do Warszawy Gra przyzwoicie chociaż ciężko posłuchać czegoś w otwartej przestrzeni, gdy z ogólnych głośników w sklepie leci muzyka i do tego co chwila puszczają jakieś reklamy Niestety, Saturn jako jeden z nielicznych nie ma sali odsłuchowej ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perezuw Napisano 4 stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 stycznia 2011 Witam,Harman Kardon BDS 800...kupiony. Sprzęt gra nrawdę ardzo dobrze. Szczególnie dobre wrażenia akustyczne są przy oglądaniu filmów. Głośniki HKTS 60 te są w zestawie świetnie się sprawdzają.Dziękuję wszystkim za pomoc.Pozdrawiam,M, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts