mariorodrigez Napisano 20 października 2010 Udostępnij Napisano 20 października 2010 Witam,chciałbym kupić jakieś kino domowe.Jestem w tym zielony dlatego proszę o pomoc.Mam kawalerkę więc możliwości gabarytowe nie są za duże i tak na początek myślałem o czymś takim http://www.euro.com.pl/zestawy-kina-domowe...CFUQF3godfmzRLw nie koniecznie musi być z 3d ale blu-ray już by sie przydał.Wiem że nie jest to profesjonalny sprzęt więc nie negujcie mnie za to.dysponuję kwotą 1500zł (już max 1.700)dzięki z góry za podpowiedzi i opinie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damkos Napisano 8 listopada 2010 Udostępnij Napisano 8 listopada 2010 jak do kawalerki to może nie koniecznie 5.1, a jakieś stereo będzie lepszym rozwiązaniem... i czy w grę wchodzi używany sprzęt zawsze może trafić się okazja kupić taniej coś dobrego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klayman Napisano 9 listopada 2010 Udostępnij Napisano 9 listopada 2010 Osobiście bardziej poleciłbym Tobie firmę Panasonic ... jakoś Samsungi mnie zniechęcają.http://www.euro.com.pl/zestawy-kina-domowe...c-bt330ek.bhtml Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki79 Napisano 9 listopada 2010 Udostępnij Napisano 9 listopada 2010 Według mnie za używki jak kolega podpowiada to ja bym sie nie chytał bo różnie z tym może być,taka prawda.Co do kina domowego to za tą kwote to tylko takie jak z powyzszych podpowiedzi które dostałeś.Po pierwsze,audiofilem nie jesteś,a jeśli nawet to po drugie trzyma cie budżet na bardziej profesjonalny sprzęt,po trzecie,sam jak wspomniałeś mieszkasz w kawalerce,więc metraż też cie nie puszcza.Taki Panasonic SC-BT330EK czy Samsung HT-C5900 3D i tym podobne w zupełności cię zadowoli i wystarczy.Wbrew pozorom takie komplety bardzo ładnie grają i dla zwykłego zjadacza chleba brzmia swietnie. Design sam musisz wybrać bo to jest kwestja indywidualna i nikt ci w tym nie pomoże,to jest tak jak z samochodami.Jeden lubi merce drugi bmw.A czy wybieżesz pioneera panasonika czy sony w tym przedziale cenowym to nie ma znaczenia bo dzwięk bedzie bardzooo podobny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobosz65 Napisano 17 stycznia 2012 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2012 (edytowany) Ja mam kino domowe Sony BDV E380, kosztował 1550zł. To jest zestaw kina domowego 5.1 o mocy wyjściowej 1000 W z odtwarzaczem Blu-ray zgodnym z technologią 3D. Wyposażony w USB oraz HDMI. Z Bravia Internet Video. Edytowano 17 stycznia 2012 przez RoRo Nie ma sensu cytować całej wypowiedzi ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allaudio_pl Napisano 24 stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2012 Niekoniecznie samo kino Panasonic lub Sony,w tym przedziale cenowym możesz spokojnie szukac równeiż LG oraz Samsunga. Kanał 5.1 to niemal standard,więc nawet w przypadku podalczenia kina domowego w kawalerce,nie ma sensu brać niczego co jest niżej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts