maciek720 Napisano 5 listopada 2010 Napisano 5 listopada 2010 Witam ! Potrzebuję waszej porady. Mikołaj już nie bawem , a ja nie wiem nic o nowym BDT 20. Najbardziej zależy mi na jakości dzwięku. Czy kablem HDMI dostanę przyzwoitą jakość dzwięku , czy lepiej połączyć 7.1 , 5.1 anologowo? I następne pytanie do posiadaczy HK ...10,jaki jest tak naprawdę ten BR ? A może powinienem pomyśleć o Panasoniku 85 lub Sony PS3? Kwota to max 2k,pokój 25m2 , plazma Panas 46g20, wzmocnienieHK AVR 360, CD HD 980.Czy kablem COAXIAL pójdzie dzwięk HD ? Odpisz, cytując
wayful Napisano 23 listopada 2010 Napisano 23 listopada 2010 (edytowany) Posiadam BDP 1 (wer. USA) i z tego co widziałem to 20 raczej nie ma wielkich zmian w stosunku do 1 czy europejskiej 10. Być może pojawi sie nowy soft na co szczerze liczę, który pozwoli odtwarzać płyty BR kopiowane z ISO lub z kopi 1:1 np. na BR-RE.Odtwarzanie jest ok, i radzi sobie dobrze z płytkami BR. Edytowano 3 grudnia 2010 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim - nie ma potrzeby cytować go w całości... Odpisz, cytując
maciek720 Napisano 24 listopada 2010 Autor Napisano 24 listopada 2010 (edytowany) Witaj. Dziękuję za info.Najbardziej zalwży mi na jakości dzwięku , a ta 20 to będzie tylko transport.Wątpię , aby z hdmi poszedł dobry sound.Prawdopodobnie poczaję się na Panasonica 300 - tkę. Załuję , że nie wyminiłem HK 10 właśnie na Panasa 300 jak było bez vat-u.Jest jeszcze opcja poszukać OPPO. Z 2-giej strony Panas pasowalby do plazmy , a 20 do AVR 360. Pozdrawiam. Edytowano 3 grudnia 2010 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim - nie ma potrzeby cytować go w całości... Odpisz, cytując
Recommended Posts