pioted Napisano 29 listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 listopada 2010 (edytowany) Witam.Zamierzam kupić wzm NAD C356 BEE + cd NAD C545 BEE. Proszę o radę jakie kolumny podłogowe dobrać do takiego zestawu.Pokój ok 25 m2. Lubię muzykalność, przestrzenność, nastrojowość przy dużej ilości wysokich tonów i miękkim basie. Słucham smooth jazz, pop, soul, dlatego uważam, że ten zestaw jest dla mnie przy cenie ok 5 tyś zł.Rozważam, 2 pziomy cenowe dla kolumn do 5 tyś i do 10 tyś zł jeśli będzie warto.Z góry dziękuję. Edytowano 29 listopada 2010 przez muzyczny_gość pogrubenie usunąłem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 30 listopada 2010 Udostępnij Napisano 30 listopada 2010 przy takich preferencjach brzmieniowych zdecydowanie zerknij na kolumny od:Vienna Acoustics - Bach, Mozart, Beethoven Monitor Audio GS20 / GS60Dynaudio (aktualnych modeli nie znam) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioted Napisano 30 listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 listopada 2010 Cytat przy takich preferencjach brzmieniowych zdecydowanie zerknij na kolumny od:Vienna Acoustics - Bach, Mozart, Beethoven Monitor Audio GS20 / GS60Dynaudio (aktualnych modeli nie znam) Wielkie dzięki. Poszukałem opisów na necie i są bardzo obiecujące, więc trzeba posłuchać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts