draculeq Napisano 1 grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2010 Mam ipod nano 5g, słucham metalu, chce douszne ze względu na wygodę w noszeniu (duże mam) nie muszą być jakieś audiofilskie dodatkowo plusem byłby mikrofon. cena max +- 150 zł. Może mi ktoś zaproponować jakieś słuchawki?Będę wdzięczny za propozycje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rattlehead Napisano 2 grudnia 2010 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2010 Ja przy swoim nano ma te creativy http://www.ceneo.pl/1677934 tanie i całkiem niezłe, fajnie tłumią hałasy z zewnątrz i dobrze się trzymają w uszach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 2 grudnia 2010 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2010 Jesli nie masz sprecyzowanych oczekiwań brzmieniowych to w zasadzie wszystkie z poniższych pewnie ci podpasują:Jays j-JaysNuForce NE-6Klipsch X1M (chciałeś z mikrofonem to bardzo proszę) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts