ambeatny Napisano 2 grudnia 2010 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2010 Witam, od dłuższego czasu zajmuje się muzyką hip-hop. Chciałbym urozmaicić swoją twórczość, poprzez samplowanie winyli. W tym celu niezbędny jest mi oczywiście gramofon. Co mogliby mi Państwo polecić na sam początek? Czy ten gramofon spełniłby moje wymagania? Nie szukam cudów, współpracujący z laptopem gramofon do 300złhttp://allegro.pl/gramofon-technics-sl-d-2...1340012365.htmlbardzo proszę o pomoc z Państwa strony. Z góry dziękuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 2 grudnia 2010 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2010 Ca masz na myśli pisząc współpracujący z laptopem??? Technics się powinien nadać, ma napęd bezposredni, ale to chyba nie jest model typowo dla DJa, nie wiem czy wystarczy mu mocy. Tutaj masz typową DJkę link Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ambeatny Napisano 2 grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 grudnia 2010 nie chcę robić żadnych skreczy, chcę jedynie mieć możliwość zgrywania sampli z winyla na dysk mojego komputera, w możliwie wysokiej jakości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts