murderotic Napisano 13 grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 grudnia 2006 witam jestem w posiadaniu mp3 playera iRiver T30, chcę do niego kupić słuchawki, ale w sklepie nie można ich odsłuchać proszę więc o radę -sennheiser HD 212 Pro -sennheiser HD 497 -Koss Porta Pro - Technics RP-F550 PS Słucham ostrej muzy z okolic metalcore, hardcore Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
murderotic Napisano 16 grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2006 widzę, że się nie doczekałem, ale już kupiłem Sennki HD 555 - miód, masakra i nie wiem co jeszcze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 23 grudnia 2006 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2006 Przypuszczalnie gdybyś kupił słuchawki Sennheiser HD 497, też byłbyś zadowolony z ich brzmienia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
murderotic Napisano 23 grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 grudnia 2006 miałem je 3 albo 4 dni, jakość dźwięku to po prostu przepaść, HD497 mają taki głuchy tępy bas od którego boli głowa i to przeszkadza a do tego są niewygodne, cisną w głowę, fakt że różnica w cenie duża, ale opłacało się, polecam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karp Napisano 28 lutego 2007 Udostępnij Napisano 28 lutego 2007 Człowieku! co ty za syf kupujesz? technicsy zeszły na psy kossy się psują (miałem 3 pary i każdej coś było) a senn jest strasznie drogi do river żeby głos był odpowieni to powinny być słuchawki pokroju zen avrana, a nie takie coś! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 28 lutego 2007 Udostępnij Napisano 28 lutego 2007 ja bym wzial HD212... ale tamte tez sa git. jak juz kupiles to nie ma co polemizowac.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts