koper12 Napisano 6 grudnia 2010 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2010 Witam!Mam zamiar zakupić nowy odtwarzacz mp3. Ograniczyłem wybór do 2:-sony NWZ-S545-creative zen x-fi (16Gb - model z wifi)Ceny są podobne, kryteria to:-jakość dźwięku (który lepszy?)-bateriaCzy słuchawki EP830 i Creative Aurvana Live sa dobrym wyborem do sony NWZ-S545?Proszę o szybką pomoc i odpowiedź osób, które są w temacie lub miały styczność z tymi playerami.Z góry dzięki! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 6 grudnia 2010 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2010 Z dwóch player'ów lepsza jakosć z SONY, a co do baterii to nie wiem.Odnośnie słuchawek, też chcesz je kupić czy już je masz??? CAL! są ok, ale EP-830 to nie jest najlepsze co można kupić za ~150zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koper12 Napisano 6 grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia 2010 Chce kupić. W sumie do ok. 350 zł za słuchawki.Aurvana Live można dorwac nowe za 170 zł a EP-830 za 70 zł nowe na allegro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 6 grudnia 2010 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2010 EP-830 za 70zł, jakos podejrzana ta cena, sam nie wiem...Co do odtwarzacz to nie wiem jak tam u ciebie wygląda z tym budżetem, bo pytasz o konkretne modele tylko, ale warto obejrzeć Samsunga P3 i Cowona iAudio 9. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koper12 Napisano 6 grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia 2010 A warto tyle płacić za Cowon i9? Jest prawie 2x droższy.Poza tym szczerze mówiąc dźwięk z Zen X-fi mi się podobał i jak na razie jego jakość jest dla mnie wystarczająca. Sony'ego nie słuchałem ale są same dobre o nim opinie w necie.Nie zależy mi na innych funkcjach typu oglądanie filmów czy przeglądanie dokumentów - tylko muzyka. 90% muzyki mam w mp3 więc nie zależy mi na innych formatach.Co wybrać:Cowon i9 czy Zen X-fi czy Sony Walkman NWZ-S545Proszę o pomoc! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 6 grudnia 2010 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2010 Skoro wystarcza ci dźwięk CREATIVEa to pewnie nie warto... najlepiej byłoby go po prostu posłuchać. Nie wiem gdzie mieszkasz, ale np. sklep audiomagic.pl w Wa-wie umożliwia odsłuch.W mp3store.pl można wypożyczać sprzęt pod warunkiem, że napisze się później jego recenzję, może warto? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts